Doe-Het-Zelf-Pakket

Ik hoop dat het naar alle omstandigheden goed met je gaat en dat je in goede gezondheid bent. Niemand weet precies wat er de komende tijd komen gaat. De berichten die rond gaan over de effecten van Corona die het de gezondheid en daarmee de mensheid, het bedrijfs- en  het sociale leven en dergelijke toe kan brengen en al heeft toegebracht, zijn niet mis.

Mijn praktijk is tot 6 april gesloten. Houdt deze pagina in de gaten of neem contact met mij op om te weten wanneer mijn praktijk weer open is.

Desondanks zijn er ook positieve berichten. Men leert zichzelf en een ander door deze situatie op een andere manier kennen. Mensen worden creatief, komen dichterbij (ondanks de 1,5 meter fysieke afstand) elkaar, er ontstaan mooie alternatieven en vormen van hulp. Een voorbeeld is dat er een groep studenten is die zich inzetten om boodschappen te doen voor ouderen. En zo zijn er nog veel meer mooie initiatieven ontstaan. Dat zijn voor mij lichtpuntjes in deze donkere tijden.

Hoewel de behandelingen in mijn praktijk voorlopig zijn gestopt, om de veiligheid van mijn patiënten en die van mijn naasten en mezelf te kunnen waarborgen, draag ik ook graag een lichtpuntje bij voor diegene die dat nodig heeft.

 Afgelopen dagen ben ik bezig geweest om een omgeving te creëren zodat ik  een gezond alternatief kan aanbieden wat je thuis kunt doen ter ondersteuning van je veerkracht en balans om alle uitdagingen aan te kunnen. Het alternatief van behandelingen in de praktijk is een doe-het-zelf-acupunctuur-pakket. Voor € 40,- ontvang je een pakket met zogenaamde plaknaaldjes, moxa-plakkers en een alcoholswap, persoonlijk afgestemd op jouw klachten/wensen. Daarbij zitten standaard extra punten om de weerstand te ondersteunen. Het pakket ontvang je in de brievenbus en de bijbehorende instructies ontvang je per email.

Op deze pagina vind je Qi Gong video’s, een Chinese geneeskundige bewegingsleer ter extra ondersteuning van je gezondheid, die je gratis kunt bekijken en beoefenen. Ik probeer dagelijks nieuws video’s en informatie te plaatsen die jouw gezondheid/weerstand mogelijk kan ondersteunen in deze uitdagende tijd met het Coronavirus.

Zoals altijd, gebruik je gezonde verstand, vertrouw je de klachten die je hebt niet of worden deze erger, ga dan naar de huisarts of een westers medisch specialist.

Beschrijving: Macintosh HD:Users:MacBookPro:Downloads:Punten DIY acupunctuur:Liver 3.png
Beschrijving: Macintosh HD:Users:MacBookPro:Downloads:IMG_5640.JPG
Beschrijving: Macintosh HD:Users:MacBookPro:Downloads:Qigong-Feature-1280x720.jpg

Ben je benieuwd wat een doe-het-zelf-acupunctuur-pakket voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Open chat
Hoi, waarmee kan ik je helpen?
Powered by