12 september, 2019

Pakketten

Voordeel Community Acupunctuur Pakketten:

Bij Community Acupunctuur, wordt de behandeling zittend ondergaan in de wachtkamer. Ik gebruik uitsluitend acupunctuurpunten op de armen, handen, benen, voeten en hoofd. Hiervoor hoef je alleen mouwen en broekspijpen op te stropen en schoenen en sokken uit te doen. 

Klik op deze link en lees meer over community acupunctuur

Voor een losse Community Acupunctuur (CA) behandeling betaal je € 40,-. Voor een gemiddelde medische klacht zijn 3 à 5 behandelingen nodig. Heb je al lang een klacht, of is de klacht relatief ernstig, dan zijn er meer behandelingen nodig.

Krijg je CA behandeling voordeliger in een pakket!

Pakket 1*:  5x community acupunctuur (CA) behandelingen voor €200,-   inclusief intake en 1x gratis privé-behandeling + 1x CA om weg te geven ter waarde van € 110,-

Pakket 2*: 10x community acupunctuur behandelingen voor€ 400,- inclusief intake en 1x gratis privé-behandeling en 1 privé-behandeling om weg te geven ter waarde van € 160,-

Pakket 3**:    1 jaar lang unlimited community acupunctuur behandelingen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Prijs€ 1000,- inclusief intake en 2x gratis privé behandeling +  1x CA om weg te geven + 1x privé-behandeling om weg te geven. Geldigheid gaat in bij de eerste behandeling en behandeling is uitsluitend op afspraak.

Pakket 4**:    30 dagen unlimited community acupunctuur behandelingen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. (max 1x per dag) voor € 350,- +  inclusief intake en privé-behandeling + 1x CA om weg te geven. Geldigheid gaat in bij eerste behandeling en behandeling is uitsluitend op afspraak.

Pakket 5**:    60 dagen unlimited community acupunctuur behandelingen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur (max 1x per dag) voor € 650,- +  inclusief intake en 1x gratis behandeling privé-behandeling + 1x CA om weg te geven. Geldigheid gaat in bij eerste behandeling en behandeling is uitsluitend op afspraak.

Pakket 6**:    90 dagen unlimited community acupunctuur behandelingen van  maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur (max 1x per dag) voor € 800,- +  inclusief intake en 2x gratis privé-behandeling + 1x privé-behandeling om weg te geven. Geldigheid gaat in bij eerste behandeling en behandeling is uitsluitend op afspraak.

Pakket 7**:    180 dagen unlimited community acupunctuur behandelingen van  maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur (max 1x per dag) voor € 900,- +  inclusief intake en 2x gratis privé-behandeling + 2x CA om weg te geven. Geldigheid gaat in bij eerste behandeling en behandeling is uitsluitend op afspraak.

*                     Voor aanvang van een pakket word het volledige bedrag betaald. Per behandeling wordt een factuur van € 40,- uitgeschreven die kan worden ingediend bij de zorgverzekering. Pakket 1 en 2 is 1 jaar geldig en de geldigheid gaat in bij aankoop van het pakket. Er is geen restitutie van het pakket mogelijk.

**                    Voor aanvang van een pakket word het volledige bedrag betaald. In overleg kan er tot het maximum van de vergoeding die uw zorgverzekeraar biedt facturen worden uitgeschreven. Is het maximum bijvoorbeeld € 400,- per jaar met een maximum van € 40,- per dag, dan kunnen er 10 facturen van € 40,- euro worden uitgeschreven, met elk een andere behandeldatum. Er is geen restitutie van het pakket mogelijk.

NB                  Van de gratis behandelingen voor eigen gebruik en behandelingen die worden weggegeven, worden geen facturen gemaakt om in te kunnen dienen bij een zorgverzekaar. Behandelingen die worden weggegeven kunnen uitsluitend worden gebruikt door iemand anders dan voor wie het pakket gekocht is. De persoon die de gratis behandeling krijgt, is nog niet eerder onder behandeling geweest bij Bio Qi. Pakketten zijn persoonsgebonden ( dit in verband met de intake waar een specifiek afgestemd behandelplan uit voort komt).

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

Bij het maken van een afspraak voor community acupunctuur ga je akkoord met de voorwaarden. Voor het niet naleven van tijdig berichten (tenminste 24 uur van tevoren) van het niet-nakomen van een afspraak zal een bedrag van €40,- in rekening worden gebracht. Voor het afzeggen van een afspraak kan je een email of een Whatsapp / SMS sturen of bellen (bij geen gehoor spreek je de voicemail in).

Open chat
Hoi, waarmee kan ik je helpen?
Powered by