12 november, 2015

Tarieven

Mensen hechten waarde aan hun gezondheid.

Het intakegesprek is € 70,- inclusief eerste behandeling.

Vervolgbehandelingen zijn op basis van donatie, waarbij de richtlijn tussen de € 60 en € 100  per keer is. Waarom is dit? Hoezeer ik ook waarde hecht aan je gezondheid, ik wil dat je je eigen gezondheid op prijs stelt en je er bewust van bent. Bovendien, ik heb geen kennis van je financiële situatie. Ik heb vertrouwen in jouw eerlijkheid en vertrouw erop dat jouw gift gelijk is aan de tijd en energie die ik aan jouw behandeling besteed heb.

Voor Community acupunctuur  betaal je € 40,- per behandeling. Wat Community acupunctuur inhoudt kan je hier lezen. Wil een strippenkaart of unlimited community acupunctuur, klik dan hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden vanuit het aanvullende pakket (deels) de behandeling. Kijk hier een overzicht van 2020.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden. Voor het niet naleven van tijdig berichten (tenminste 24 uur van tevoren) van het niet-nakomen van een afspraak voor een privé behandeling zal een bedrag van €75,- in rekening worden gebracht. Voor community acupunctuur is dit € 40,-. Je kunt je afmelden via WhatsApp, e-mail of telefonisch (als de telefoon niet wordt beantwoord, laat dan een voicemail achter).

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan je Bio Qi bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tel 0654327479

Email via het contactformulier 

Praktijk is geopend op afspraak van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.
Op donderdag van 10:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

De praktijk is gevestigd op de Lindestraat 95 in Leiden.

Neem contact op en ervaar hoe acupunctuur jouw leven kan verrijken

aangesloten bij beroepsvereniging Zhong en KAB

Open chat
Hoi, waarmee kan ik je helpen?
Powered by