6 februari, 2020

Reviews

 • Thank you so much Wouter for accommodating me today! You are an incredible acupuncturist and an amazing human being! Can’t thank you enough for today (and earlier) helping me with my shoulder pain!
  Januari 2020, Shataksi uit Leiden

 • Wouter is een sympathieke jongeman waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Hij stelt de juiste vragen om tot de voor hem relevante informatie te komen en doet dat professioneel en met empathie. De behandeling zelf is rustig en gedegen. Het is duidelijk dat hij veel kennis en ervaring in huis heeft.
  Juli 2019, Richard uit Leiden

 • Nooit gedacht dat acupunctuur zou helpen bij hooikoorts. In slechts 3 sessies was ik van het niezen en jeukende ogen af. Ik gebruik ook geen anti-histamine pilletjes meer. Super, en dat met een paar prikjes!
  April 2017, Vincent uit Leiden

 • Door borstkanker, ben ik ondanks een aantal chemokuren toch geopereerd. Zelfs met zware pijnstillende medicatie had ik nog veel pijn onder mijn rechter oksel, omdat er klieren zijn weggehaald en kon ik mijn arm maar beperkt bewegen. Al na een sessie van Wouter’s acupunctuur, had ik geen pijn meer en mijn arm kon ik vrij bewegen. Ongelooflijk, drie weken na zijn behandeling nauwelijks pijn gehad.
  Oktober 2016, Ingrid uit Leiden

 • In het afgelopen jaar ben ik vier keer voor een behandeling bij Wouter geweest. Vroeger had ik een angst voor naalden. Inmiddels is die angst er niet meer, maar dat wil niet zeggen dat ik nu dol op naalden ben. Door de ontspannen en rustige manier waarop Wouter werkt, heb ik de behandelingen als erg prettig ervaren. En niet onbelangrijk, mijn klachten zijn verdwenen en ik ben pijnvrij.
  September 2015, Daphne uit Ter Aar

 • Sinds 14 jaar kamp ik met algehele vermoeidheidsklachten. Na de eerste behandeling met laser-acupunctuur merkte ik al een ongelooflijke vooruitgang in mijn energie. Ik word minder moe wakker, heb geen vermoeide ogen meer en ben rustiger in mijn hoofd. Ik kan nu beter naar mijn lichaam luisteren.
  Februari 2014, Marjolein uit Zoetermeer

 • At the dentist, I had to undergo dental surgery, in which would involve lots of drilling. I dreaded the procedure because of previous experience: regular anesthesia never worked properly and I’d constantly need extra injections. Wouter has anesthetized me with electro-acupuncture. For this I am very grateful, because I experienced no pain and side effects.
  Augustus 2013, Henk uit Oegstgeest
Open chat
Hoi, waarmee kan ik je helpen?