Quantum Touch

Quantum Touch

Quantum-Touch is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft er voor gezorgd dat een ieder nu zijn en haar eigen zelf helende vermogen, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen.

Quantum Touch is een methode van hands-on healing waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer specifieke ademhalingstechnieken en oefeningen voor lichaamsbewustzijn – om een krachtig, maar natuurlijk veld van helende energie te creëren. Wanneer de beoefenaar een hoog trillingsveld van levenskracht-energie vasthoudt rond een getroffen gebied, inspireert dit het genezingsproces van het lichaam en zorgt het voor een snelle genezingsreactie.

Er is geen fysieke manipulatie in Quantum Touch. Alleen de lichtste, zachtste aanraking wordt gebruikt. Voor mij is het niet nodig om je aan te raken. Het is een methode van natuurlijke genezing die werkt met de levenskracht-energie van het lichaam om optimaal welzijn te bevorderen. Life Force Energy, ook wel bekend als “chi” of “qi” in het Chinees en “prana” in het Sanskriet, is de stroom van energie die alle levende wezens ondersteunt.

Quantum-Touch leert ons hoe we deze energie kunnen focussen, versterken en sturen, voor een breed scala aan voordelen met verrassende en vaak buitengewone resultaten.

Quantum-Touch is een zeer effectieve methode voor het verminderen van rugpijn, het opnieuw uitlijnen van structuren, het balanceren van organen, klieren en systemen, het verminderen van spierpijn, het ondersteunen bij blessures, het versnelt helen van brandwonden en nog veel meer.

Een behandeling duurt tussen de 15 à 60 minuten. Hierbij zit en/of sta je volledig gekleed, maar met de schoenen uit.

Quantum-Touch is gemakkelijk genoeg om door kinderen te worden geleerd, maar krachtig genoeg voor verbazingwekkende artsen, chiropractors, fysiotherapeuten en tal van gezondheidswerkers.

Het lichaam heeft een buitengewoon vermogen om zichzelf te helen en Quantum-Touch helpt om de eigen capaciteit van het lichaam om te genezen te maximaliseren. Quantum-Touch pakt de oorzaak van ziekte aan en creëert de ruimte voor echte genezing. In plaats van alleen aan symptomen te werken, zal Quantum-Touch de onderliggende oorzaak van ziekte aanpakken. We leren het concept van “lichaamsintelligentie”: het lichaam weet zichzelf terug te brengen tot 100% heelheid, mits het de juiste omstandigheden heeft.

Is Quantum Touch getest?
Quantum Touch is getest in klinische omgevingen en gebruikt in ziekenhuizen en operatiekamers. Het heeft talloze aanbevelingen ontvangen van artsen, chirurgen, verpleegsters, chiropractors, verloskundigen, massagetherapeuten en vele anderen op een groot aantal gebieden; acupressuur, Reiki, Qi Gong, Tai Chi, sporttrainers en meer. Waarom? Omdat Quantum Touch een veilige, natuurlijke manier is om het aangeboren vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te verbeteren, en het laat geen grenzen zien in wat kan worden bereikt.

Mei 2009. Energie workshops en behandelingen in Napels

Quantum-Touch beweert niet dat het specifieke aandoeningen behandelt of geneest. Uiteindelijk, als het lichaam dat kan, zal het zichzelf genezen en Quantum-Touch kan dat proces versnellen.

Zoals altijd, gebruik je gezonde verstand, vertrouw je de klachten die je hebt niet of worden deze erger, ga dan naar de huisarts of een Westers medisch specialist.

Hoi, waarmee kan ik je helpen?