SRTSpR combinatie pakket

SRTSpR combinatie pakket

Het SRTSpR-combinatiepakket is een opschoning op zoveel niveaus: voorouderlijk, ouders, familiebanden, financieel, levenspad, 3-naar-5-dimensionale overgang, fysieke problemen die zijn ontstaan door (onder)bewuste overtuigingen.

Het is een intensieve reeks sessies over een periode van 6 tot 12 weken. Het SRTSpR pakket bestaat uit een grondige zielszuivering in combinatie met energetische lichaamsstructurering en ondersteunende energetische portal behandelingen.

De 1e sessie bestaat uit een 120 minuten durende Spiritual Response Therapy (SRT). Het proces van SRT omvat een nauwgezet stapsgewijs protocol met behulp van een op 32 kaarten gebaseerd systeem om de bibliotheek van het onderbewustzijn en de ziel (Akasha Records) te verkennen om programma’s en blokkades te ontdekken en vrij te geven die je volledige zelfexpressie beperken. SRT is een uitgebreide en krachtige genezingsmethode die alle aspecten van het leven kan verbeteren. Bekijk deze link voor meer informatie over SRT

Sessie 2 is een 30 minuten energetische behandeling op afstand, afgestemd op de ondersteuning die nodig is na de 1e SRT sessie.

De 3e sessie is een 90 minuten durende Spiritual Restructuring (SpR). Deze sessie is bedoeld om disharmonische energieën te identificeren en los te laten (bijv. emoties die zijn opgeslagen in het cellulaire geheugen van je lichaam) die problemen hebben veroorzaakt en hebben bijgedragen aan mentale, emotionele en fysieke trauma’s in het lichaam.

Het helpt om eventuele spieronevenwichtigheden te corrigeren en de botten en weefsels terug te brengen naar hun juiste positie.

Laat blokkades en negatieve energieën in de organen/klieren los, optimaliseer de zelfgenezende krachten en verbeter de natuurlijke functies van het lichaam.

Breng de chakra’s, het auraveld en andere systemen van het lichaam in balans.

Lees hier meer over SpR

De 4e sessie is een 30 minuten energetische behandeling op afstand, afgestemd op de ondersteuning die nodig is na de 1e SpR sessie.

De 5e sessie is een SRT van 60 minuten waarbij er een diepere schoonmaak plaatsvindt op zielsniveau.

De 6e sessie is een 30 minuten energetische behandeling op afstand, afgestemd op de ondersteuning die nodig is na de diepere zielsniveau schoonmaak sessie.

De 7e sessie een SpR van 60 minuten is een afronding van SRT en SpR van 60 minuten waarbij in overleg en behoefte gezuiverd wordt en restjes worden nagelopen op specifieke gebieden ( mentaal, fysiek, carrière, financieel, relaties, et cetera).

Naast voorbereidend werk en feedback gesprekken tussen de sessies door, ontvang je ook rapporten over wat er is gezuiverd. Het is een behoorlijke investering, maar eentje die je leven verandert voor € 777,- online.

Je kunt de levensveranderende voordelen van dit pakket ook live ervaren in de praktijkruimte in Leiden, voor € 888,-.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en/of het maken een afspraak.

Hoi, waarmee kan ik je helpen?