6 februari, 2020

Reviews

  • Wouter is super kundig, aangenaam en doet zijn werk met veel liefde. Ik was verrast door zijn inzicht, kennis en warme persoonlijkheid en na de behandeling voelde ik me beter dan ooit. Dit had ik eerder moeten doen en raad het zeker iedereen aan.
    September 2020, Jasmina uit Leiden

  • Ik was al fan van Wouter vanwege zijn acupunctuurbehandelingen. Daarmee zijn de overblijfselen van mijn aangezichtsverlamming bijna helemaal verdwenen! Ik had er dan ook alle vertrouwen in om de nieuwe Access Barsbehandeling eens te proberen; een absolute aanrader! Ik heb al na 1 behandeling meer ruimte in mijn hoofd; herken dat ‘opgeruimde’ gevoel waarover ik gelezen had. Ik sta mezelf sindsdien toe om ook meer ruimte voor mezelf te nemen, in plaats van altijd de behoeften van een ander voor te laten gaan. Langzaamaan begin ik zelfs te leren ongenoegen uit te spreken, in plaats van op te kroppen. Ik heb in de periode na de eerste behandeling heel wat emoties te verwerken gekregen die ik altijd achter slot en grendel hield. Ook dat geeft rust en ruimte. Ik volg momenteel bij de GGZ een behandeltraject voor mijn eetstoornis. De Access Bars behandelingen vormen hierop een ideale aanvulling, omdat ik nu voel dat ik de ruimte heb om mijn emoties te ervaren, in plaats van ze met eten te verdoven. 
    Augustus 2020, Wendy uit Leiderdorp

  • Onze middelste zoon is succesvol door Wouter behandeld. Hij had veel ongecontroleerde tics, waaronder schudden met zijn hoofd en ledematen. Het werd steeds erger waarmee wij bij Wouter terecht kwamen voor advies. Wouter stelde een behandeling op afstand voor. Na de eerste behandeling merkten wij direct een groot verschil en waren de tics zo goed als verdwenen. Nadien was nog één behandeling nodig en onze zoon is nu een vrolijke jongen zonder enige tic.
    Na dit succes hebben wij Wouter gevraagd onze oudste zoon te behandelen voor zijn tanden knarsen in zijn slaap. Ook dit was heel succesvol gedaan. Onze zoon heeft nu aanzienlijk minder last van tandenknarsen en wordt ‘s-ochtends opgewekt wakker!
    Hiervoor zijn wij Wouter zeer dankbaar.
    Mei 2020, Amir uit Amersfoort

  • Thank you so much Wouter for accommodating me today! You are an incredible acupuncturist and an amazing human being! Can’t thank you enough for today (and earlier) helping me with my shoulder pain!
    Januari 2020, Shataksi uit Leiden

  • Wouter is een sympathieke jongeman waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Hij stelt de juiste vragen om tot de voor hem relevante informatie te komen en doet dat professioneel en met empathie. De behandeling zelf is rustig en gedegen. Het is duidelijk dat hij veel kennis en ervaring in huis heeft.
    Juli 2019, Richard uit Leiden

  • Nooit gedacht dat acupunctuur zou helpen bij hooikoorts. In slechts 3 sessies was ik van het niezen en jeukende ogen af. Ik gebruik ook geen anti-histamine pilletjes meer. Super, en dat met een paar prikjes!
    April 2017, Vincent uit Leiden

  • Door borstkanker, ben ik ondanks een aantal chemokuren toch geopereerd. Zelfs met zware pijnstillende medicatie had ik nog veel pijn onder mijn rechter oksel, omdat er klieren zijn weggehaald en kon ik mijn arm maar beperkt bewegen. Al na een sessie van Wouter’s acupunctuur, had ik geen pijn meer en mijn arm kon ik vrij bewegen. Ongelooflijk, drie weken na zijn behandeling nauwelijks pijn gehad.
    Oktober 2016, Ingrid uit Leiden

  • In het afgelopen jaar ben ik vier keer voor een behandeling bij Wouter geweest. Vroeger had ik een angst voor naalden. Inmiddels is die angst er niet meer, maar dat wil niet zeggen dat ik nu dol op naalden ben. Door de ontspannen en rustige manier waarop Wouter werkt, heb ik de behandelingen als erg prettig ervaren. En niet onbelangrijk, mijn klachten zijn verdwenen en ik ben pijnvrij.
    September 2015, Daphne uit Ter Aar

  • Na vele fysio-behandelingen voor mijn golfarm zonder resultaat, bij Bio Qi na 1 behandeling al goed resultaat. Na 2 behandelingen de pijn zo goed als verdwenen. TOP!
    Mei 2015, Andre uit Alphen a/d Rijn

  • Sinds 14 jaar kamp ik met algehele vermoeidheidsklachten. Na de eerste behandeling met laser-acupunctuur merkte ik al een ongelooflijke vooruitgang in mijn energie. Ik word minder moe wakker, heb geen vermoeide ogen meer en ben rustiger in mijn hoofd. Ik kan nu beter naar mijn lichaam luisteren.
    Februari 2014, Marjolein uit Zoetermeer

  • At the dentist, I had to undergo dental surgery, in which would involve lots of drilling. I dreaded the procedure because of previous experience: regular anesthesia never worked properly and I’d constantly need extra injections. Wouter has anesthetized me with electro-acupuncture. For this I am very grateful, because I experienced no pain and side effects.
    Augustus 2013, Henk uit Oegstgeest

  • Onlangs heb ik via mijn zus contact gekregen met Wouter van Free Flow Fysio (voordat ik acupunctuur ging praktiseren, had mijn praktijk een andere naam) en heb ik ervaring opgedaan met zijn behandeling op afstand. De laatste maand heb ik twee echt zware tandheelkundige ingrepen moeten ondergaan. Daarvoor sliep ik slecht behalve op de avond voor de ingreep waarop hij mij behandelde. Die nachten sliep ik als een blok; na de ingrepen had ik onder zijn behandelingen absoluut geen napijn terwijl ik voor ik hem kende na veel minder ingrijpende tandheelkundige acties nog dagen napijn had waarvoor ik pijnstillers moest slikken. Als arts/medisch specialist kan ik het niet verklaren; ik weet wel dat het voor mij werkt. Placebo effect geloof ik niet in, bij dieren heb in het verleden ook verbluffende reacties gezien op dergelijke behandelingen en dieren zijn niet echt voor suggesties vatbaar. Kortom, een aanrader zeker ook voor klachten waarmee je volgens de artsen moet leren leven.
    Maart 2008, Hans uit Nijmegen
Open chat
Hoi, waarmee kan ik je helpen?