Tarieven

Tarieven

Mensen hechten waarde aan hun gezondheid.

Het intakegesprek voor een acupunctuur of energiewerk in de praktijk is € 80,- inclusief eerste behandeling.

Een eerste sessie in de praktijk of via Zoom/videobellen met Spiritual Response Therapy (SRT) is € 180,-  en duurt ongeveer 120 minuten, daarbij krijg je ook een verslag en terugkoppel-telefoongesprek na drie weken. Voor een vervolg – SRT sessie via Zoom of videobellen betaal je € 90,- per keer en duurt ongeveer een uur.

Een eerste keer Spiritual Restructuring (SpR) sessie duurt ongeveer 90 minuten ( dit is inclusief voorwerk/onderzoek)  en is €135,-. Deze SpR kan zowel in de praktijk als online (Zoom/videobellen). Vervolg sessies zijn € 90,- en duren 60 minuten inclusief voor/na-werk.

Acupunctuur of energiewerk vervolgbehandelingen in de privé behandelkamer van de praktijk zijn op basis van donatie, waarbij de richtlijn tussen de € 65 en € 110  per keer is. Waarom is dit? Hoezeer ik ook waarde hecht aan je gezondheid, ik wil dat je je eigen gezondheid op prijs stelt en je er bewust van bent. Bovendien, heb ik geen kennis van je financiële situatie en is het een vergelijkbare vraagprijs met andere behandelaren. Ik heb vertrouwen in jouw eerlijkheid en vertrouw erop dat jouw gift gelijk is aan de tijd en energie die ik aan jouw behandeling besteed heb.

Voor Community acupunctuur  betaal je een vaste prijs van € 40,- per behandeling. Wat Community acupunctuur inhoudt kan je hier lezen.

Voor een energetische behandeling op afstand betaal je € 35,- per keer.

Wil je behandelingen in een strippenkaart of een pakket klik dan hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden  vanuit het aanvullende pakket (deels) de acupunctuur behandelingen. Kijk hier een overzicht van 2023.

De overige behandelingen ( zoals Access Bars, Reconnective Healing, Reiki en Quantum Touch), Spiritual Response Therapy en behandelingen op afstand, worden op zichzelf staand niet vergoed door de zorgverzekering, maar in combinatie met acupunctuur wel.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden. Voor het niet naleven van tijdig berichten (tenminste 24 uur van tevoren) van het niet-nakomen van een afspraak voor een privé behandeling/sessie zal een bedrag van €70,- in rekening worden gebracht. Voor community acupunctuur is dit € 40,- en voor een afstandsbehandeling is dat € 30,-. Wanneer je voor een cursus zelf een vervanger kunt regelen hoef je niet het volledige bedrag te betalen.

Je kunt je afmelden via WhatsApp, e-mail of telefonisch (als de telefoon niet wordt beantwoord, laat dan een voicemail achter).

Behandelingen en cursussen zijn uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan je Bio Qi bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tel 0654327479

Email via het contactformulier 

De praktijk is gevestigd op de Lindestraat 95 in Leiden.

Neem contact op en ervaar hoe Bio Qi jouw leven kan verrijken

 

aangesloten bij beroepsvereniging Zhong en KAB

Hoi, waarmee kan ik je helpen?