Pakketten

Pakketten

Voor een losse Community Acupunctuur (CA) behandeling betaal je € 40,- voor 60 minuten. Voor een gemiddelde medische klacht zijn 3 à 5 behandelingen nodig. Heb je al langer klachten of zijn deze relatief ernstig, dan zijn er meer behandelingen nodig en is een pakket aantrekkelijk. 

Voor een behandeling op afstand met Reiki, Reconnective Healing of Quantum Touch, kan je gewoon thuisblijven en liggen op je eigen bank of bed of zitten op een stoel. Een losse behandeling van 30 minuten op afstand kost € 35,-. 

Krijg je behandelingen voordeliger in een pakket!

Voordeel Pakketten:

Pakket 1*:  5x community acupunctuur (CA) behandelingen voor €210,- inclusief intake, 1 gratis privé-behandeling en 1 CA om weg te geven. 

Pakket 2**: 3 maanden onbeperkte community acupunctuur behandelingen, inclusief intake, 1 privé-behandeling en 1 CA om weg te geven voor €600,-. 

Pakket 3**: 6 maanden onbeperkte community acupunctuur behandelingen, inclusief intake, 2 gratis privé-behandelingen en 1 privé-behandeling om weg te geven voor €900,-. 

Pakket 4**: 1 jaar lang onbeperkte community acupunctuur behandelingen, inclusief intake, 2 gratis privé behandelingen, 1 CA om weg te geven en 1 privé-behandeling om weg te geven voor €1.200,-

Pakket 5***: 5x Energie Behandeling van 60 minuten in de praktijk, inclusief intake voor €325,-.

Pakket 6****: 5x Energie Afstandsbehandeling van 30 minuten met een mix van Reconnective Healing, Reiki en/of Quantum Touch of naar keuze. Plus 1 gratis afstandsbehandeling om weg te geven voor €150, –.

Pakket 7****: Het Stoppen met Roken Pakket ondersteunt je, als je van het roken af wilt komen. Het pakket bestaat uit 1 privésessie, inclusief intake, 4 zit-sessies en 1 nabehandeling binnen 6 maanden. De prijs bedraagt €210,-. Elke sessie is inclusief oorverblijfsnaalden en behandeling met laser in combinatie met acupunctuur voor optimaal effect. 

Pakket 8****: Het Afvallen pakket ondersteunt je bij het realiseren van gewichtsverlies. Het pakket bestaat uit 1 privésessie, inclusief intake, 9 zit-sessies en 1 nabehandeling binnen 6 maanden. De prijs bedraagt €375,- Elke sessie is inclusief oorverblijfsnaalden en behandeling met laser in combinatie met acupunctuur voor optimaal effect. 

Pakket 9****: SRTSpR pakket : bestaat uit een grondige zielszuivering in combinatie met energetische lichaamsstructuring. De 1ste sessie bestaat uit een SRT van 120 minuten, de 2e sessie is een SpR van 90 minuten, de 3e een SRT van 60 minuten, de 4e een SpR van 60 minuten en de 5e sessie is een afronding waarin in overleg een SRT/SpR plaatsvindt. Tussendoor zijn er feedback calls en energiebehandelingen op afstand ( 30 minuten per behandeling) ter ondersteuning van de sessies en je krijgt een rapport van wat er is gezuiverd. € 777,- online ( losse sessies zijn zonder rapporten en kost € 810,- online ) Wil je dit pakket in de praktijk dan betaal je € 888,-.

* Voor aanvang van pakket 1 word het volledige bedrag betaald. Per behandeling wordt een factuur van € 40,- uitgeschreven die kan worden ingediend bij de zorgverzekering. Pakket 1 is 1 jaar geldig en de geldigheid gaat in bij aankoop van het pakket. Er is geen restitutie van het pakket mogelijk.

** Voor aanvang van pakket 2 t/m 4 wordt het volledige bedrag betaald. In overleg kan er tot het maximum van de vergoeding die uw zorgverzekeraar biedt facturen worden uitgeschreven. Is het maximum bijvoorbeeld € 400,- per jaar met een maximum van € 40,- per dag, dan kunnen er 10 facturen van € 40,- euro worden uitgeschreven, met elk een andere behandeldatum. Er is geen restitutie van het pakket mogelijk. Maximaal 1 behandeling per dag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00. 

*** Voor pakket 5 geldt voor elke afspraak de keuze uit Acces Bars, Reconnective Healing, Reiki of Quantum Touch. Voor aanvang van het Energie Pakket wordt het volledige bedrag betaald. Er is geen restitutie van het pakket mogelijk. Dit pakket kan niet in combinatie worden gebruikt met andere pakketten die worden aangeboden bij Bio Qi.

**** Voor aanvang van de pakketten 6 t/m 9, een Energie Afstandsbehandeling, Stoppen met Roken, Afvallen Pakket en SRTSpR pakket, wordt het volledige bedrag betaald. Er is geen restitutie van het pakket mogelijk. Dit pakket kan niet in combinatie worden gebruikt met andere pakketten die worden aangeboden bij Bio Qi.

Overige voorwaarden: 

  • Van de gratis behandelingen voor eigen gebruik en behandelingen die worden weggegeven, worden geen facturen gemaakt om in te kunnen dienen bij een zorgverzekaar;
  • Behandelingen die worden weggegeven kunnen uitsluitend worden gebruikt door iemand anders dan voor wie het pakket gekocht is;
  • De persoon die de gratis behandeling krijgt, is nog niet eerder onder behandeling geweest bij Bio Qi;
  • Pakketten zijn persoonsgebonden (dit in verband met de intake waar een specifiek afgestemd behandelplan uit voort komt);
  • Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak;
  • Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden. Voor het niet naleven van tijdig berichten (tenminste 24 uur van tevoren) van het niet-nakomen van een afspraak voor Community Acupunctuur, zal een bedrag van €40,- in rekening worden gebracht. Voor een Energie Behandeling is dit € 30,-Voor het afzeggen van een afspraak kun je een email of een Whatsapp / SMS sturen of bellen (spreek s.v.p. de voicemail in bij geen gehoor). 
Hoi, waarmee kan ik je helpen?