Spiritual Response Therapy

Spiritual Response Therapy

Spiritual Response Therapy (SRT) is een snelle en nauwkeurige spirituele healingstechniek die helpt blokkades te verwijderen die je ervan weerhouden een gelukkiger leven te leiden. SRT werkt op spiritueel niveau om spirituele, mentale, emotionele en fysieke uitdagingen te helpen elimineren. Het proces van SRT omvat een nauwgezet stapsgewijs protocol met behulp van een 32-kaarten gebaseerd systeem om het onderbewustzijn en de zielenbibliotheek (Akasha Records) te onderzoeken om programma’s en blokkades te ontdekken en vrij te geven die jouw volledige zelfexpressie beperken. Spirituele Respons Therapie is een uitgebreide en krachtige geneeswijze die alle aspecten van het leven kan verbeteren.

SRT biedt een veeleisende, krachtige en nauwkeurige manier om het landschap van ons innerlijke en uiterlijke leven te veranderen, waardoor we vrijer en vollediger kunnen leven.

Veel voorkomende gebieden van zuivering door middel van Spiritual Response Therapy zijn onder meer:

Geld en financiën: verwijder programma’s, geloften, blokkades, denkpatronen en overtuigingen over armoede, schaarste, strijd en gebrek. Nodig gemak, flow, positieve zelfexpressie, succes en overvloed uit in jouw leven, werk en bedrijf.

Carrière of levenspad: laat de ervaring los van het gevoel vast te zitten, onduidelijk, besluiteloosheid of verwarring rond je carrière of volgende stappen in je levenspad. Creëer ruimte voor duidelijkheid, doel, innerlijke leiding en spirituele ondersteuning. Ervaar een verbeterd gevoel van eigenwaarde en een gevoel van doelgerichtheid.

Relaties: laat schadelijke patronen en terugkerende programma’s, overtuigingen en gedrag los en verwijder ze die jezelf en je relaties beperken en saboteren. Krijg een dieper begrip van de onderliggende hoofdoorzaak van problemen in jouw relaties met jezelf, jouw partner, collega’s, vrienden, familie.

Gezondheid, gewicht en / of welzijn: los gezondheidsproblemen, fysieke pijn, ongemak, verslavingen en verslavend gedrag op. Fobieën, allergieën en intoleranties verminderen. Laat strijd, obsessieve gedachten, programma’s en overtuigingen los en verwijder ze met betrekking tot gewichtstoename, gewichtsproblemen en de bijbehorende negatieve zelfbespreking, waaronder woede en zelfkritiek.

Ervaar het gemak en de vrijheid van je ware essentie om jezelf volledig uit te drukken.

Zorg voor je innerlijke (be)leiding om duidelijker en nauwkeuriger te resoneren. Geniet van het ervaren van meer energie, vertrouwen en helderheid in je leven.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een sessie werk ik met een boek met 32 ​​kaarten en een pendel als leidraad. Met behulp van een methodisch vraaggestuurd proces en een pendel word ik door het kaartsysteem geleid om te bepalen waar programma’s en blokkades zich bevinden. Deze programma’s en blokkades worden systematisch geïdentificeerd, onderzocht en gewist. Zodra deze energieën zijn gezuiverd, behouden het onderbewustzijn en de ziel de wijsheid en de geleerde lessen en worden ze gemachtigd om zichzelf volledig uit te drukken. Doordat je aan de sessie meedoet, ervaar je een dieper begrip van jezelf en hoe je positieve verandering in je leven kunt bewerkstelligen.

Cliënten worden aangemoedigd om zich voor te bereiden op een Spiritual Response Therapy-sessie door een lijst te maken van huidige uitdagingen, problemen of probleemgebieden in verschillende gebieden van hun leven. Veelvoorkomende problemen vallen binnen deze vier hoofdgebieden: geld en financiën; carrière of levenspad; verhoudingen; en gezondheid, gewicht en / of welzijn.

Cliënten kunnen verwachten dat hun eerste sessie tussen 90 en 120 minuten duurt. De sessies daarna duren meestal tussen de 30 en 60 minuten of minder.

SRT kan op afstand worden gedaan ongeacht jouw locatie. Afstands-SRT is ideaal voor diegenen die vanwege geografische beperkingen geen sessie in de praktijk kunnen ontvangen en die via telefoon of zoom aanwezig willen zijn voor de sessie. Afstands-SRT kan ook plaatsvinden in afwezigheid van de cliënt. Dit is ideaal voor diegenen die liever een sessie ontvangen zonder aanwezig te zijn en er de voorkeur aan geven om de onderzoeksnotities te ontvangen na afloop van de sessie.

Wat is Spiritual Response Therapy (SRT) niet:

Healing en geneeskunde zijn twee heel verschillende disciplines. Denk eraan om in geval van ernstige ziekte medisch advies in te winnen van een gekwalificeerde arts of behandelaar.

Bij sessies van Spiritual Response Therapy (SRT) moet men begrijpen dat SRT deel uitmaakt van een holistisch behandelplan. SRT is niet bedoeld ter vervanging van de standaard medische of psychologische behandeling, maar als begeleiding en ondersteuning.

Veel gestelde vragen:

Hoe vind je de negatieve energieën die verwijderd moeten worden?
Met behulp van een pendel zal ik verbinding maken met je Hogere Zelf en de negatieve energieën lokaliseren die verwijderd moeten worden uit de Akasha Records van je Ziel via een grote reeks speciaal ontworpen kaarten.

Wat zijn de Akasha Records?
De Akasha Records kunnen worden gezien als een niet-fysieke bibliotheek van alles wat ooit heeft plaatsgevonden, plaatsvindt en zal plaatsvinden in de toekomst. Tijd is niet relevant voor de archieven, aangezien het niet bestaat in de geestenwereld. Meer informatie over deze records is te vinden op Wikipedia.

Moet ik in reïncarnatie geloven om de sessies te laten werken?
Het zou mij waarschijnlijk helpen als je enige spirituele kennis of openheid hebt, maar nee, je hoeft niet in reïncarnatie of zelfs het bestaan ​​van een hiernamaals te geloven om te profiteren van SRT. De energieën die je niet dienen, zullen nog steeds gemakkelijk worden gelokaliseerd en verwijderd. Ga indien mogelijk met een zeer open geest naar de sessie en geef volledige toestemming en dank het Universum om alle energieën vrij te geven die je niet langer dienen of je op enigerlei wijze hinderen tijdens de sessie.

Moet ik iets speciaals doen voor of na een SRT-sessie?
Kort voor een SRT-sessie wil je misschien een intentie uitzetten. Bedoeld dat het probleem dat je wilt oplossen, wordt opgelost en voel en stel je voor hoe je hierna zult zijn/voelen. Na een SRT-sessie is het raadzaam om veel water te drinken en jezelf te aarden. Ga indien mogelijk wandelen in de natuur of rust even uit.

Zullen er onmiddellijk na de sessie positieve veranderingen optreden?
Dit zal van persoon tot persoon verschillen, aangezien we allemaal verschillend zijn. Je kunt tijdens de sessie een aanzienlijk verschil voelen, of pas een paar weken later. Als er nog meer beperkende overtuigingen zijn verwijderd tijdens jouw healing-sessie, kan het tot 21 dagen duren voordat ze volledig uit jouw onderbewustzijn zijn verdwenen en voordat de nieuwe, positieve overtuiging volledig is geïnstalleerd.

Als we energieën tussen mijzelf en iemand anders opruimen, zullen ze dan iets kunnen voelen?
Dit zal afhangen van hoe intuïtief de persoon met wie je energieën opruimt is, maar je zult heel goed merken dat de relatie na verloop van tijd verbetert als gevolg van de opruiming, of ze kunnen ook moeiteloos uit je leven vallen als je vibratie verschuift en veranderingen die niet op één lijn liggen met die van hen.

Kan SRT mij helpen mijn Soulmate te vinden?
Direct, nee maar misschien indirect. Als er bestaande blokkades of interferenties bestaan, kan het verwijderen ervan je helpen om je op het goede pad te zetten naar het vinden van een geschikte partner of zelfs Soulmate in dit leven.

Zullen de negatieve energieën die zijn verwijderd terugkomen?
Wat is gewist, is gewist en mag niet terugkeren. Houd er echter rekening mee dat als je werkt aan het verwijderen van beperkende overtuigingen uit het onderbewustzijn, deze zichzelf opnieuw kunnen installeren als je er vaak aan denkt, aangezien beperkende overtuigingen gewoon gedachten zijn die op een bepaald moment in het verleden zijn overwogen en herkauwd totdat ze overtuigingen werden.

Zou het niet effectiever zijn om een ​​zuiveringssessie persoonlijk te laten doen in plaats van Zoom, videobellen of op afstand zonder dat ik aanwezig ben in de praktijk?
Op dit bestaansniveau is het gemakkelijk om te vergeten dat in het Spirit-rijk, waar we vandaan komen net voor elke incarnatie, tijd en ruimte niet bestaan ​​en dus als we met Spirit werken, we helemaal niet beperkt zijn door enige afstand of aards. tijd. Een sessie die persoonlijk wordt gehouden, is net zo effectief als een sessie via Zoom of videobellen.

Kan SRT mijn toekomst voorspellen?
Sommige mensen denken dat SRT kan worden gebruikt om hun toekomst te voorspellen, omdat pendels ons ja of nee antwoorden kunnen geven en door vragen te stellen over de toekomst, kunnen we toestemming krijgen om uit te zoeken wat er kan gebeuren, maar in werkelijkheid is de toekomst niet in steen gebeiteld. We manifesteren ons leven terwijl we onze paden bewandelen. Kortom, nee. Dit is helemaal niet waarvoor SRT is ontworpen. SRT is een vorm van energetische healing en moet niet worden verward met paranormale of helderziende metingen. In sessies wordt de beoefenaar alleen door je Hogere Zelf of Spirit begeleid naar de negatieve energieën die geïdentificeerd en volledig gezuiverd moeten worden als er toestemming wordt verleend.

Hoi, waarmee kan ik je helpen?