Doe-Het-Zelf-Pakket
Doe-Het-Zelf-Pakket

Doe-Het-Zelf-Pakket

Ik hoop dat het naar alle omstandigheden goed met je gaat en dat je in goede gezondheid bent. Niemand weet precies wat er de komende tijd komen gaat. De berichten die rond gaan over de effecten van Corona die het de gezondheid en daarmee de mensheid, het bedrijfs- en  het sociale leven en dergelijke toe kan brengen en al heeft toegebracht, zijn niet mis.

Vanaf 11 mei is mijn praktijk weer geopend. Om de veiligheid van mijn patiënten en die van mijn naasten en mezelf te kunnen waarborgen, vraag ik je om thuis te blijven wanneer je: verkouden bent, koorts hebt of benauwd bent of hoest. In de praktijk draag ik ter preventie en bescherming een mondkapje. Ik vraag mijn patiënten hetzelfde te doen. Ben je luchtwegen- of hooikoorts-patiënt, neem dan contact op. Kan je niet komen….? Lees onder de foto verder!

Kan je niet komen omdat je “corona-achtige-verschijnselen hebt”, of het nog te spannend vindt en/of anderszins? Wees dan niet getreurd! Afgelopen tijd ben ik bezig geweest om een omgeving te creëren zodat ik een gezond alternatief kan aanbieden wat je thuis kunt doen ter ondersteuning van je veerkracht.

Het alternatief van behandelingen in de praktijk is een doe-het-zelf-acupunctuur-pakket. Voor € 40,- ontvang je een pakket met zogenaamde plaknaaldjes, moxa-plakkers en een alcoholswap, persoonlijk afgestemd op jouw klachten/wensen. Het pakket ontvang je in de brievenbus en de bijbehorende instructies ontvang je per email.

Zoals altijd, gebruik je gezonde verstand, vertrouw je de klachten die je hebt niet of worden deze erger, ga dan naar de huisarts of een Westers medisch specialist.

Beschrijving: Macintosh HD:Users:MacBookPro:Downloads:Punten DIY acupunctuur:Liver 3.png
Beschrijving: Macintosh HD:Users:MacBookPro:Downloads:IMG_5640.JPG
Beschrijving: Macintosh HD:Users:MacBookPro:Downloads:Qigong-Feature-1280x720.jpg

Ben je benieuwd wat een doe-het-zelf-acupunctuur-pakket voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hoi, waarmee kan ik je helpen?